21 Dager Rydde Bootcamp

Er du trett og lei av for mange ting i hjemmet ditt? For mye på To-Do lista? For mange forpliktelser, som du egentlig ønsker å si nei til?

Føler du deg overveldet i livet? Lengter du etter tid? Tid til å puste? Tid til å være deg?

Tenk deg at du bor i et vakkert hjem, omgitt av bare de tingene du elsker. Hvordan vil det føles?

Ditt hjem er et levende, vibrerende felt av energi. Det trenger din omsorg og kjærlighet, like mye som noe annet. Føler du at ditt hjem støtter livet ditt? Hjelper det deg med å nå dine drømmer og mål? Eller føler du at ditt hjem tapper deg for energi? Blir du glad eller frustrert når du kommer hjem?

Rot er utsatte beslutninger!
Hvis ditt hjem er fylt med rot, er det stor sannsynlig at livet ditt er fylt med rot. Rot det er hva som står mellom deg og det livet du drømmer om. Det kan være de fysiske tingene i hjemmet ditt... eller det kan være gamle følelser som er vanskelig å slippe. 

Rydde er ikke å flytter rundt på rotet. Hvis du kun fokuserer på dine ting du aldri vil bli ryddig. Det handler ikke om dine ting, det handler om en ny måte og tenke på. Vi kan ikke fortsette å gjøre det samme og forvente et annet resultat. 

Jeg har en løsning på ditt rot!
21 Dager Rydde Bootcamp inspirerer deg til å endre gamle vaner som gjør at livet er blitt rotete. Jeg gir deg enkle men kraftfulle verktøy til å slippe det unødvendige, slik at du kan rydde plass til deg livet du drømmer om. 

Det tar 21 dager å bryte en gammen vane. Er du klar til å åpne opp for det livet som ligger der å venter på deg? Til å rydde vekk alle forstyrrelsene? 
Hva sier kursdeltagerne? 
Grethe 
Christoffersen
Ryddige Hjem kurset til Nina er til stor hjelp for å rydde opp i gammelt rot som har samlet seg i boder og kjeller i årevis. Kurset gir mange praktiske innspill og er en god motivasjon til å komme i gang...og ikke minst til å fortsette ryddingen. Jeg anbefaler absolutt dette bevisstgjørende kurset! 

Marianne
 Seromaa
"Bare tanken på å begynne å rydde i huset gjorde meg utslitt. Med ryddekurset til Nina fikk jeg overkommelige oppgaver - som jeg taklet - som ga meg 'guts' til å fortsette ryddingen. Det handler ikke bare om å rydde - men å endre vaner for å holde det ryddig. Det er DET som er det unike med Nina's kurs. Livet føles lettere med færre ting som 'tynger'. Anbefales!"

Wenche
 Sellevåg
“Å rydde med Nina er noe av det beste jeg har gjort på
lenge. Systematisk fra rom til rom og hele tiden med tanke på å få det bedre med meg selv. Hvert rom, hvert skap ble ferdig før neste oppgave ble gitt? Det ene tok det andre og jeg føler en indre ro i meg selv nå.  Nina har rett, er det kaos og for mye ting rundt deg er det sikkert inni deg også.”
Hvordan virker 21 Dager Rydde Bootcamp? 
21 Dager Rydde Bootcamp gir deg små oppgaver hver dag som hjelper deg med å bryte dine gamle vaner slik at du kan rydde ditt hjem og ditt liv og fjerne forstyrrelsene. For å plass til noe nytt må du slippe noe gammelt. 

Du får oppgaver for både livet og hjemmet. Dette er ikke et kurs som bare hjelper deg til å rydde i hjemmet, det hjelper deg til å rydde i livet. Alt er logisk oppbygget og satt sammen i et system som virker. 


21 dager rydde bootcamp er for deg: 
21 dager rydde bootcamp er IKKE for deg:
 • ​Føler det overveldet av for mange ting. 
 • ​Ønsker å få noen nye vaner
. 
 • ​Kan sette av 20 - 30 minutter daglig.
 
 • ​Drømmer om et enklere liv. 
 • Er klar for å tenke på en annen måte. 
 • ​Føler det er mer i livet, som du ikke har tid til.
 • Ikke ønsker å ta tak i livet ditt. 
 • ​Tror at å rydde er kun å flytte rundt på ting. 
 • ​Kan ikke sette tilside tid til å endre livet ditt. 
 • ​Liker ikke endringer. 
 • ​Vil ikke ta ansvar for ditt liv. 
 • ​Tror at alt bare skjer av seg selv. 

21 Dager Rydde Bootcamp gir deg:
Hjem
1. Grunnmuren til et ryddig hjem.

2. Hvor starter du og hvorfor? 
3. Ryddig karriere og kontor.  

4. Dype drømmer og ryddig soverom. 
5. Enklere rom. 
Liv
1. Start å si NEI.
2. Start med det lille. 
3. Klar intuisjon. 
4. Ryddige forpliktelser. 
5. Tydlig kommunikasjon. 
Sjel
1. Morgen ritualer som hjelper deg til å åpne opp for deg. 

2. Klar intuisjon ved å rydde vekk andres meninger. 
3. Wabi Sabi, slipp perfeksjonisten. 
4. Daglig mindfulness. 

Om Nina Wolther
Jeg er feng shui–ekspert Nina Wolther. Etter å ha gjort hundrevis av feng shui-konsultasjoner i USA, Europa og Asia ser jeg at mange av de samme problemene går igjen. Vi har for mange ting. Livet er for fullt rett og slett.

Vi er flink å sette oss nye mål og ha store drømmer, men skal vi ha noe nytt inn i livet må det være plass til det. Mitt motto er: Vi trenger ikke flere ting for å bli lykkelige, vi trenger færre. 

I tillegg til feng shui er jeg utdannet Coach og har tatt en rekke alternative utdanninger innen helse og bevissthet både i østen og vesten. Det viktigste jeg har lært på denne veien er at du må jobbe både med innsiden og utsiden, og det kan gjøres enkelt. 
Garanti
 Pengene tilbake garanti

Prøv kurset en uke. Hvis du føler det ikke er for deg, sender du meg en epost og jeg returnerer gladelig pengene dine. 21 Dager Rydde Bootcamp er skapt for å hjelpe deg. Hvis det ikke et program utviklet for å hjelpe deg. Du har alt å vinne og ingenting å tape. 

Hva om.........?
Kanskje du tenker.....hva om jeg ikke kan henge med hver dag i 21 dager? Jeg skal på ferie, eller jeg er opptatt, eller jeg får besøk eller det skjer så masse i livet mitt at jeg ikke har tid til å gjøre oppgavene!

Ingen grunn til bekymring,  ta kurset i ditt eget tempo. Hver epost har en pause og en re-start knapp. Og hvis du ønsker etter 21 dager og kjøre kurset en gang til, ligger det en knapp siste dagen med en; Starte på nytt, knapp. Å rydde er som om å skrelle en løk. For hver gang du slipper noe vil du oppdage at det er mere du kan leve bedre uten. Det finnes ingen perfekt tid. Du vil alltid har ting som skjer i livet ditt. Hopp nå og gjør det klar til denne livs-endrende reisen. 

Facebook gruppe

Vi har en lukket Facebook gruppe hvor du kan treffe andre rause ryddere. Del din sukess og del din frustrasjon. Du er ikke alene på denne reisen. Det er andre som reiser sammen med deg. Å ha andre å dele med er GULL.

Hva koster 21 Dager Rydde Bootcamp? 
21 Dage Rydde Bootcamp gir deg en daglig inspirasjon for å skape et enklere liv og ryddigere hjem. Det tar 21 dager å endre en vane. Hvis du føler at du liker å ta programmet flere ganger - bare start epostene på nytt. Jeg vil gi deg ubegrenset tilgang til denne fantastiske livs endrende reisen.

Å rydde er som å skrelle en løk, Du rydder vekk lag etter lag med unødvendige ting i livet og hjemmet. Ting du vil oppdage at du kan leve bedre uten. 

Hvis du livet kommer i veien, kan du pause kurset. Du får eposter hver dag i 21 dager, pause dem, hvis du trenger mere tid, og start de opp igjen hvis du føler du trenger en ny runde. I tillegg får du tilgang til medlemssiden og til vår lukkede Facebook-gruppe.

Prisen for dette kurset er kr. 2681,-  det er høsten og den beste tiden å rydde, meld deg på NÅ og  betal kun to måneder 
á kr. 490-, for alt dette, hvis du bestemmer deg NÅ. 

...og jeg vet at hver eneste av disse oppgavene vil hjelpe deg til å leve et både dypere og rikere liv. 


Powered By ClickFunnels.com